Редактор: Виолета Николаеваe-mail: С този акт на САЩ се показва, че хора,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: С този акт на САЩ се показва, че хора,
Коментари Харесай

Безлов: Пеевски е знаел за доклада предварително и за това не се е кандидатирал за депутат

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

С този акт на Съединени американски щати се демонстрира, че хора, които стоят настрана с благосъстоянието си, са досегаеми, сподели по БТВ Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията и добави:

" Това е инетресната последица. Големите фигури са остаряла тематика. Г-н Божков е тематика на 30 години, а за Пеевски се приказва от 2003 и 2004-та, само че бих споделил, че в тематиката описът е доста по-дълъг. Въпросът е в идващите раздавания на карти тези хора да не вземат участие по този метод. Това да го създадат преди изборите е знак - за тази видимост на българските нарушавания на разпоредбите и че може да има последствия. Други администрации са стигали до дискутиране на вариантите. 

Партията на Божков е в листата на сдруженията му. Интересно е по какъв начин ще реагира правосъдната система, забавно развиване следва през юли.

Г-н Пеевски сподели, че неговите юристи ще желаят развой, администрацията знае, че тези доказателства ще се гледат в Американски съд. Доказателствата са премислени и се знае кой би издържал.

Самият факт, че господин Пеевски не се кандидатира за народен представител, е предстоящо събитие, допускам, че неговата партия е била предизвестена за този отчет. За първи път не влиза от доста години той. Още като се образуваха листите беше ясно, че това няма да стане. Това е в следствие от дискусия на предстояща стъпка. Това е симетрично изпитание в политически проект. Опитват се да насочат послания за бъдещите дейности на стопански мощните хора. 

Божков има каузи, а против Пеевски няма нищо. Това е доста значим знак какво се случи, дали ще последва опит за изясняване с този дълъг лист с причини. " - сподели още Безлов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР